Idag havde jeg min første dag i PC-supporten i Ældre sagen. Det var en helt fantastisk oplevelse! Oplevelsen af at nogle kunne gøre brug af min viden og at jeg kunne efterlade dem der ringede i en bedre “tilstand” end før de ringede. At have god tid til at snakke og sætte mig ind i de udfordringer de sad med og i langt de fleste tilfælde kunne vi grine sammen af de “irriterende” udfordringer de havde med deres PC og som nævnt komme et skridt videre.

Egentlig er det måske noget af det vigtigste for mig! At kunne gøre en positiv forskel for andre!

I bogen “Væk din indre gigant” af Anthony Robbins, blev jeg udfordret på at skrive nogle mål på forskellige områder, og jeg opdagede (igen) at de vigtigste mål for mig, nettop var det at gøre en positiv forskel for mennesker omkring mig.

Mon ikke det i virkeligheden er det de fleste af os ønsker, når alt kommer til alt? Og så bruger vi bare alligevel ofte tiden helt anderledes. Slet ikke i tråd med det der virkelig betyder noget for os. Sådan tænker jeg i hvert fald og jeg tænker så også at det skal være anderledes!

Jeg ønsker virkelig at gøre en indsats for at prioritere det som i virkeligheden er vigtigst for mig. Alt andet ville jo faktisk være idioti!

Og så hermed en varm anbefaling af Anthony Robbins bog …. 🙂